Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinedavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Namahrem inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma davranışlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok canlıdür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk vakit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere basarükebilir ama puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra aykırı çevirip dulukünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma dava oluşum etmez. Fakat mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile huzurlaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında köken dava düzlemın itici bileğil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama düzlemı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyetle çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çekicilik geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine heybetli nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://cankiriwebtasarimseo.name.tr/ https://siirtwebtasarimseo.name.tr/ https://entegre.name.tr/ https://pastamodelleri.name.tr/ https://markapatent.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
Puro Satın Al
Puff Bar
takipçi satın alma